Kom je bij ons leren en werken?

Leerling bij de JP

Wat verwachten we van jou?

Volg je een BBL-opleiding of een duale hbo-opleiding? Dan kun je bij de JP als leerling begeleider aan de slag. Je gaat één dag per week naar school en de overige dagen ondersteun je mensen bij hun leven. Zo kun je je kennis direct toepassen in de praktijk. We verwachten van je dat je initiatief toont, zelf nadenkt over de juiste manier van handelen en dat je daarin je verantwoordelijkheid neemt.

Wat kun je van ons verwachten?

Als leerling begeleider bij de JP krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om te doen wat jij denkt dat nodig is. Je werkt samen met collega’s en je hebt een werkbegeleider. In overleg met je begeleider vanuit je opleiding heb je de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken. Zo krijg je een goede indruk van de diversiteit in ondersteuningsvragen en locaties en krijg je de tijd en de ruimte om te ontdekken wat je kwaliteiten zijn.

Omscholen en werken

Wil je werken bij de JP, maar kom je uit een andere beroepsgroep? Ook dan kun je bij ons leren en werken combineren. Zo kun je een passende opleiding volgen en via een leerwerktraject bij ons aan de slag gaan. Vanaf het begin van je omscholing ervaar je hoe het is om in de zorg te werken. We horen graag van je wat je wilt bereiken. En hoe wij je de handvatten kunnen geven om je ambities waar te maken.

Doorgroeien naar een baan

Tijdens je leerwerkperiode doe je niet alleen werkervaring op. Je ontdekt ook of de JP bij jou past en andersom. Ben je enthousiast over hoe we werken? En zien wij in jou een professional? Dan bespreken we samen de mogelijkheden en kijken we wat het beste bij jou past.

JP'ers aan het woord

Ik kan mezelf ontwikkelen en verder groeien

"Ik kan mezelf ontwikkelen en verder groeien"

Ramon is leerling begeleider bij locatie Noorderkoeslag in Wijhe

Bekijk video
Ik krijg de ruimte voor het vinden van mijn eigen begeleidersstijl

"Ik krijg de ruimte voor het vinden van mijn eigen begeleidersstijl"

Manon combineert leren en werken bij locatie Kempenlaan in Oldenzaal

Bekijk video