Vlogs, berichten en verhalen

In beeld

Toon enkel

Bericht

Doe gewoon en gewoon doen

Binnen de JP behandelen we de ander zoals we zelf behandeld willen worden: we doen gewoon. We zien wat nodig is en handelen daarnaar: gewoon doen. Dit is nu, in de situatie rondom het coronavirus, niet anders.

Vanaf het begin af aan hebben we binnen de JP gezocht naar het opnieuw vormgeven aan de dienstverlening en samenwerking, passend bij het moment. We hebben mensen daarin de ruimte gegeven. Wanneer je te maken krijgt met iets wat je niet kent, brengt dat onzekerheid met zich mee, maar in het grote geheel was er vertrouwen en rust. Dat komt door de ‘doe gewoon, gewoon doen-mentaliteit’ van medewerkers. Daarnaast zorgen we door de eenvoud en inhoud van de coronacommunicatie dat iedereen de vertaalslag kan maken naar de situatie op hun locatie, en de cliënten die daar leven.

Beschik jij ook over de ‘doe gewoon, gewoon doen-mentaliteit’? Kijk dan op www.werkenbijdejp.nl voor onze actuele vacatures.

Bericht

Locatie De Molen in Leeuwarden

Wie uit Leeuwarden komt, kent ongetwijfeld de oude molen ‘De Haan’ nog wel. Tegenwoordig zit hier De Molen, een initiatief van de JP. Benieuwd naar wat we hier doen? De nieuwe locatiewebsite staat net live! Neem een kijkje op https://www.etenindemolen.nl/.

Verhaal

"We zoeken naar verdieping: wie is de cliënt?"

Fenna is gedragskundige en ondersteunt collega’s in hun werk

Bericht

Ondersteunen bij leven staat centraal

Deze weergave maakt duidelijk dat wij het primaire proces – mensen ondersteunen bij leven – centraal stellen. De cliënt en de begeleider zijn bij de JP de top van de organisatie, de kern van onze dienstverlening. Al het andere is daar ondersteunend aan.

Bericht

Locatie De Garve in Vriezenveen

Maak kennis met locatie De Garve in Vriezenveen! In dit appartementencomplex ondersteunen we 9 mensen. Iedereen krijgt ondersteuning op basis van zijn specifieke ondersteuningsvraag. Zo ondersteunen we de één bij de administratie en huishoudelijke taken en een ander bij het onderhouden van sociale contacten. Wil je meer weten over deze locatie? Bekijk de JP-website.