Vlogs, berichten en verhalen

In beeld

Toon enkel

Bericht

[Ont]Regel de Zorg bij de JP

Onze collega’s Tanja Scholten en Karen Haarsma gingen in gesprek met het ministerie van VWS in het kader van het programma [Ont]Regel de Zorg. Ze vertelden hoe we bij de JP werken en omgaan met regels en administratie. Tanja: “Als organisatie is het belangrijk om te weten waar je voor staat. Soms is er moed en lef voor nodig om altijd voor die visie te staan. Wij werken al twintig jaar volgens onze visie. Als ik daar trouw aan blijf, dan krijgen regels geen kans.” Benieuwd naar het hele verhaal? Kijk hier

Bericht

Meld je aan voor de werkenbijdejp dag

Ben je op zoek naar werk waarin je écht het verschil kan maken voor een ander?
Kom dan naar één van onze WERKENBIJDEJP DAGEN op:

Woensdag 17 november in Zwolle òf
Donderdag 18 november in Delden/Hengelo òf
Donderdag 18 november in Enschede òf
Dinsdag 23 november in Tiel
De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

We gaan graag met jou in gesprek op onze locaties over wie we zijn en hoe we werken bij de JP. Samen kijken we of dat bij jou past en misschien word jij onze nieuwe collega!

Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 november! Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt op maandag 15 november een mail met aanvullende informatie.

Inmiddels hebben de dagen plaatsgevonden. Aanmelden is om deze reden niet meer mogelijk.

 

Bericht

werkenbijdejp dag

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij werken en of dat bij jou past? We gaan graag met jou in gesprek.

Kom naar onze werkenbijdejp dag op onze locaties op
Woensdag 17 november in Zwolle òf
Donderdag 18 november in Twente òf
Dinsdag 23 november in Tiel

Is er een wederzijdse klik en zijn we allebei enthousiast? Dan maken we afspraken en verwelkomen wij je als nieuwe collega.

Eind oktober volgt meer informatie op www.werkenbijdejp.nl over het aanmelden en de invulling van de dag.

Bericht

Twee nieuwe bestuurders voor de JP

Vanaf 1 oktober heeft de JP een tweehoofdige raad van bestuur. Tanja Scholten en Joos Vaessens nemen samen het stokje over van Ruud Klarenbeek. Hij was ruim 26 jaar directeur/bestuurder van de JP en is begin oktober met pensioen gegaan. Tanja Scholten is een bekend gezicht. Zij werkt inmiddels 17 jaar bij de JP en kent de organisatie goed. Joos Vaessens komt van buiten de JP. Hij kijkt met een frisse blik naar de organisatie, processen en ontwikkelingen.

Tanja en Joos, veel goeds in jullie nieuwe rol! Ruud, bedankt voor alles wat je voor de JP gedaan hebt.

 

Bericht

Volg je de ontwikkelingen, of ontwikkel je jezelf?

Een belangrijke waarde in ons dagelijks werk is ‘leervermogen’. We leren van en met collega’s, cliënten en anderen. De interne trainingen op locatie zoals we ze kenden, krijgen langzamerhand op een nieuwe manier vorm. Zo hebben we een (digitaal) aanbod gecreëerd van trainingen, workshops, lezingen, ontmoetingen en uitwisselingen. Elke activiteit zat binnen de kortste keren vol. Aan enthousiasme om te leren geen gebrek dus!

Sem, begeleider bij de JP, startte online met Vraaggericht werken: “Ik ben van oorsprong verpleegkundige en net gestart bij de JP. Daarom wil ik zo veel mogelijk leren. Ik vond het prima geregeld zo, maar eerlijk is eerlijk: ik kijk ernaar uit om dit soort activiteiten ook weer fysiek te kunnen volgen.”

Volgens Loes, locatiecoördinator bij de JP, leveren de online ontmoetingen mooie gesprekken op: “Vaak net zo waardevol als een fysieke bijeenkomst. Er is daarin een belangrijke rol weggelegd voor de gespreksleider. Die moet goed in de gaten houden of iedereen gezien en gehoord wordt.”
Naast bovenstaande initiatieven nodigen we doorlopend iedereen uit om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen. Samen geven we zo vorm aan de inhoud! De kernwaarden van de JP vormen de basis.