Vlogs, berichten en verhalen

In beeld

Toon enkel

Bericht

werkenbijdejp dag

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij werken en of dat bij jou past? We gaan graag met jou in gesprek.

Kom naar onze werkenbijdejp dag op onze locaties op
Woensdag 17 november in Zwolle òf
Donderdag 18 november in Twente òf
Dinsdag 23 november in Tiel

Is er een wederzijdse klik en zijn we allebei enthousiast? Dan maken we afspraken en verwelkomen wij je als nieuwe collega.

Eind oktober volgt meer informatie op www.werkenbijdejp.nl over het aanmelden en de invulling van de dag.

Bericht

Zicht op de JP, Kerngegevens en resultaten 2020

Wij vinden dat wij verantwoording moeten afleggen aan onze cliënten en hun verwanten, want zij vormen het uitgangspunt van onze dienstverlening. Door steeds te kijken naar wat helpt en wat belemmert, houden we de zaken eenvoudig. Als we die lijn verder doortrekken, is één document voor alle verantwoording het gevolg: ons integraal kwaliteitsdocument. Daarin geven we inzage in ons vermogen om het juiste te doen voor de mensen die wij ondersteunen.

Zicht op de JP 2020.

 

Bericht

We streven naar eenvoud

Bij de JP streven we naar eenvoud. We halen dat wat belemmert weg of maken het anders zo simpel mogelijk. Hoe houd jij het zo eenvoudig mogelijk? Heb jij hier een mooi voorbeeld van? Deel ‘m in een reactie op onze LinkedIn-pagina

Bericht

Waarden vormen onze kern

We merken dat onze werkwijze de laatste jaren steeds meer in de belangstelling staat en ook zichtbaar is voor anderen. Cultuur en waarden vormen de kern van JP. Ze bepalen wie we zijn en hoe we ons gedragen, hoe we samenwerken en wat daarin nodig is.

Bericht

Volg je de ontwikkelingen, of ontwikkel je jezelf?

Een belangrijke waarde in ons dagelijks werk is ‘leervermogen’. We leren van en met collega’s, cliënten en anderen. De interne trainingen op locatie zoals we ze kenden, krijgen langzamerhand op een nieuwe manier vorm. Zo hebben we een (digitaal) aanbod gecreëerd van trainingen, workshops, lezingen, ontmoetingen en uitwisselingen. Elke activiteit zat binnen de kortste keren vol. Aan enthousiasme om te leren geen gebrek dus!

Sem, begeleider bij de JP, startte online met Vraaggericht werken: “Ik ben van oorsprong verpleegkundige en net gestart bij de JP. Daarom wil ik zo veel mogelijk leren. Ik vond het prima geregeld zo, maar eerlijk is eerlijk: ik kijk ernaar uit om dit soort activiteiten ook weer fysiek te kunnen volgen.”

Volgens Loes, locatiecoördinator bij de JP, leveren de online ontmoetingen mooie gesprekken op: “Vaak net zo waardevol als een fysieke bijeenkomst. Er is daarin een belangrijke rol weggelegd voor de gespreksleider. Die moet goed in de gaten houden of iedereen gezien en gehoord wordt.”
Naast bovenstaande initiatieven nodigen we doorlopend iedereen uit om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen. Samen geven we zo vorm aan de inhoud! De kernwaarden van de JP vormen de basis.