Vlogs, berichten en verhalen

In beeld

Toon enkel

Bericht

Een diploma Maatschappelijk Zorg halen in 52 weken?

Dat kan! Door een unieke samenwerking met ROC Twente leiden we samen medewerkers op voor een MBO 3 of 4 diploma. Bij de JP past een op maat gemaakte opleiding welke aansluit bij de praktijk. Na gesprekken met ROC Twente waarin JP de wensen heeft gedeeld is een mooie opleiding ontstaan. Door JP-ers worden gastlessen gegeven om zo de theorie te verbinden aan de praktijk.

Lees hier meer over

Bericht

Medewerkeronderzoek 2023

Ruim 75% van de JP collega’s heeft zijn of haar mening gedeeld over hoe het is om te werken bij de JP. Een grote respons en dat is fijn, want zo zijn de resultaten ook echt van waarde. Hier zijn we trots op, en ook op de resultaten.

Zo geven JP-ers terug dat zij geïnspireerd zijn door de visie van de organisatie. De bevlogenheid is groot. Medewerkers krijgen energie van hun werk. Ze ervaren zeggenschap waarbij eigen ideeën en suggesties worden gebruikt om verbeteringen door te voeren. Het grootste trotspunt wat naar voren komt is onze cliëntgerichtheid.

Wil je meer weten? Klik hier.

Bericht

Sportief bezig bij de JP! Een succesvolle IJsselloop 2023

Afgelopen zondag was het zover: de IJsselloop! Met ruim zestig collega’s stonden we aan de start op de 5, 10 en 15 kilometer. Van beginnende tot ervaren hardlopers, iedereen heeft zich in het zweet gewerkt en de finish behaald. In een gezellige sfeer – met veel supporters langs de kant en mooi weer om te lopen – heeft iedereen een prachtig resultaat neergezet. Wat zijn we trots! Met twee teams hebben we zelfs de 13de (5 kilometer) en 6e (10 kilometer) plek behaald! Na de inspanning was er tijd en ruimte voor ontspanning en ontmoeting op het Boreelplein in Deventer.

Deze dag is een mooi voorbeeld waarop binnen de JP aandacht is voor vitaliteit, een manier waarbij inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten. Door goed voor jezelf te zorgen en tijd te hebben voor ontspanning kun je het beste van jezelf geven. Daar profiteert uiteindelijk iedereen van!

Bericht

Kom naar onze WERKENBIJDEJP-DAG

Ben jij op zoek naar werk waarin je het echt het verschil kan maken voor een ander? Kom dan naar een van onze ‘Werken bij de JP’ dag. Een gezellige dag waarbij elkaar ontmoeten centraal staat en waarbij jij als potentiële nieuwe collega kennis kunt maken met de JP. Je ontmoet zowel cliënten als medewerkers van de JP, maar je krijgt ook een indruk hoe wij werken en of dat bij je past.

Onlangs heeft de ‘werken bij de JP’ dag plaats gevonden. Zodra er weer een nieuwe dag wordt georganiseerd wordt dat hier vermeld. Houd onze website dan ook goed in de gaten. Kun je niet wachten en wil je graag al eerder in gesprek? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Bericht

Professionals opleiden doen we samen

Om mensen te ondersteunen bij leven hebben we professionals nodig die passen bij de visie en werkwijze van de JP. Door (lokale) bewegingen op de arbeidsmarkt lukt het ons niet altijd de juiste professional op het juiste moment te vinden.

Bij de JP bewegen we mee met veranderende situaties en krijgen daarin het vertrouwen te doen wat nodig is. Zo kwam locatiecoördinator Bart in contact met de opleiders ROC en Avans Plus en deed de aanzet voor het ontwikkelen van een opleiding binnen de JP voor (nieuwe) professionals in de Betuwe.

Verder lezen? Klik hier.